Hoppa till sidans innehåll

Team Blekinge springer Blekingeleden som stafett 15-16 juni

22 MAJ 2019 12:58
Juni månads långpass med Team Blekinge blir i år med ett lite annorlunda upplägg som sträcker sig över två dagar. Den 15-16 juni springer vi Blekingeleden som stafett! Välkommen med din anmälan.
  • Uppdaterad: 22 MAJ 2019 12:58

Uppdatering!

Här är en första sträckindelning

Det finns plats för fler att ansluta! Läs mer och se anmälan i texten nedan.

Häng med på ett kollektivt äventyr med Team Blekinge längs vackra Blekingeleden!

Upplägget består av 12 etapper från Boafall till Bröms. Sträckorna mäter 9-30 km. Första patrullen startar 08.00 i Boafall lördagen den 15 juni och målgångspatrullen beräknas springa i mål i Bröms under förmiddagen söndagen den 16 juni.

Vi behöver vara minst 2 st som stomme på varje sträcka för att genomföra på ett säkert och roligt sätt. Var och en ansvarar för transport, vätske- och energiintag under stafetten.

Exempel på samåkningslogistik där två sträckor/patruller samarbetar kan vara: Patrull 5 startar i Långasjönäs och lämnar sin bil där. Växlar till patrull 6 i Järnavik som lämnat bil där. Patrull 5 tar patrull 6 bil tillbaka till Långasjönäs, hämtar upp patrull 5-bilen och leverarar också patrull 6-bilen till Ronneby så att den finns där när patrull 6 anländer. Ett mer konkret förslag på logistikschema sätts senare när vi ser fördelning och tillgång till bilar. Ange också gärna om du vill vara med på äventyret som chaufför istället för löpare.

Sträcktiderna i förslaget är uträknade utifrån en snitt km-tid på 07:00 min/km samt tillägg på den mörkaste sträckan. Sträcktiderna anpassas såklart efter de som springer de aktuella sträckorna och därför kan starttiderna endast ses som väldigt preliminära. Ha kontakt med nästa sträckas löpare via telefon för att hålla er uppdaterade om preliminär växlingstid.

Tycker du det låter som en lagom kul och galen kollektiv utmaning i vår vackra natur? Markera nedan vilka sträckor som är möjliga för dig. Ange om du kan tänka dig att springa flera sträckor och isåfall om du önskar dem efter varandra eller med mellanrum. Vi behöver din anmälan senast 1 juni för att kunna spika sträckorna. 

Anmälan "Team Blekinge springer Blekingeleden"

När hela leden är avverkad samlas de som vill, förslagsvis på Café Sött och Salt i Kristianopel, och firar med något gott!

Frågor?
Kontakta Sofia Swartz, This is a mailto link, 0708-280142

Här hittar du mer information om Blekingeleden

Följ Blekingeleden på Facebook 

Skribent: Sofia Swartz
Epost: Adressen Gömd

TB_bromölla

mardrömmen

kustmaran

jämjöhalvan

Postadress:
Team Blekinge LF
Tennvägen 11 A
37150 Karlskrona

Besöksadress:
Tennvägen 11 A
37150 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info