Hoppa till sidans innehåll

Årets Teamare & Årets Prestationer


Årets Teamare och Årets prestationer 2015:

Årets kvinnliga löpare

Pauline Jeppsson - Teamets mest kompletta löpare som kan leverera på både korta och långa distanser. Klubbmästare på 1500 m, 2:a DM kvartsmara på 45:27 och 1:a DM 10 000 meter på 42:09.

Årets manliga löpare

Jonas Porshult - Växjö marathon avverkades på fina 2.53 och Heleneholms halvmara på 1.19. Båda resultaten är personliga rekord.

Årets veteran

Stefan Ulmeståhl - 3.16 på Stockholm marathon som 63-åring och en femteplats totalt i erkänt tuffa Ston Wall marathon är några resultat som denne stålman levererat under året

Årets rookie

Amanda Danielsson - Gjorde låga 42 minuter på milen och 1.41 på halvmaran under året.

Årets triatlet

Johan Tärnhuvud - Klubbrekord på halvironmandistans (4.11) kryddat med att ha besegrat Blekinges stjärna Christian Malmström ett par gånger är mycket imponerande!

Årets prestation

Marie Svensson - Ett föredöme som under rådande omständigheter presterat resultat som 1.38 på halvmaran i Kristianopel och 43.43 på 10 km i Jämjö

Årets Teamare

Elina Wahlberg - För hennes genuina engagemang för klubben i alla dess former. En uppskattad och duktig tränare och en klok och engagerad styrelseledamot. Har stor del i att våra arrangemang utvecklats och drivits framåt. Elina har även sett till så att vi har haft mycket trevligt på fester, kringaktiviteter och tillställningar. Hon har även levererat på tävlingsbanan i Teamets färger, bland annat med nytt PB på marathon och med en fin debut i Kalmar Ironman.

Uppdaterad: 2016-05-27 11:34
Skribent: Jörgen Abrahamsson
Epost: This is a mailto link

TB_bromölla

mardrömmen

kustmaran

karlskronastadslopp

jämjöhalvan

Postadress:
Team Blekinge LF
Tennvägen 11 A
37150 Karlskrona

Besöksadress:
Tennvägen 11 A
37150 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info