Medlemskap

Vill du bli medlem i Team Blekinge Löparförening?

Team Blekinge Löparförening är föreningen för alla typer av löpare.
Gammal som ung, mindre snabb som snabb.
Här finns information för dig som är intresserad av att bli medlem i Team Blekinge.

Skicka in din ansökan redan idag!

Prova innan

Innan du blir medlem erbjuder vi dig att vara med och prova upp till 3 träningspass för att du ska få känna på det. Du väljer själv vilka, intervall eller långdistans. Information om passen hittar du här.

Medlemsavgift

Avgiften för 2016 och 2017 är 400 kr för en person eller 700 kr för en familj och gäller för innevarande år oavsett när på året den betalas in.

Så här gör du!

Fyll i formuläret.

När din ansökan beviljats får du information om hur du ska betala in medlemsavgiften.*
Du som ansöker om familjemedlemskap registrerar alla familjemedlemmar via formuläret ovan och skickar också ett e-post till This is a mailto link med alla familjemedlemmarnas namn och födelseår. Detta för att vi ska veta vilka som ska ingå i familjemedlemskapet och att rätt avgift kan tillsättas.
(* Är du sedan tidigare medlem i en förening som använder medlemsregistret i IdrottOnline kommer den e-postadress som finns registrerad att användas. Det är därför viktigt att du ser till att denna är den som du använder.)

Vårt medlemsregister

Vi använder oss det medlemsregister som tillhandahålls av Riksidrottsförbundet, RF, inom IdrottOnline Klubb.
För att vi ska få ut så stor nytta som möjligt av detta system behöver vi ha in personnummer på alla medlemmar. Vi hanterar personuppgifter i enlighet med PUL och det regelsystem som har satts upp av RF.

Medlemskap

Följande är ett utdrag ur paragraf 1 i Team Blekinge LF's stadgar rörande medlemskap.

"Medlem upptas i föreningen av Styrelsen efter det att ansökan innehållande fullständigt personnummer åtföljt av att medlemsavgift kommit föreningen tillhanda.
Om ansökan gäller för mer än en person, familjemedlemskap, skall fullständiga personnummer för samtliga aktuella familjemedlemmar anges i ansökan.
I familjemedlemskap ingår 2 vuxna och deras barn t.o.m. det år de fyller 20 år.
Ansökan om medlemskap får avslås endast om det kan antas att vederbörande kommer att motarbeta föreningens intressen. Beslut, varigenom ansökan om medlemskap avslås, skall fattas av Styrelsen."

Detta innebär att befintlig medlem som betalar medlemsavgift efter mars månads utgång måste registrera sig som ny medlem.

Medlemsförmåner

• Delta i tävlingklass i lopp arrangerade av föreningar som är anslutna till Svenska Friidrottsförbundet (SFIF).
  • Föreningskvällar på Intersport
  • Rabatt på Intersport Karlskrona/Lyckeby. (skor och löparkonfektion Pro Touch)
  • Gratis startavgifter till vissa tävlingar (Kyrkstafetten, Blodomloppet Karlskrona, Sylvesterloppet Olofström)
  • Subventionerat pris vid föreningens träningsläger.
  • Bussresor till självkostnadspris anordnas till en del tävlingar.
  • Gemensam träning. Samling i lokalen på Tennvägen 11A (Torskorsområdet)
  • Gemensam långdistansträning en gång i månaden till självkostnadspris.
  • Klubben bjuder på fika efter Tisdagsträningar i klubblokalen och ibland har vi en trevlig föreläsare eller annan aktivitet.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss.

Välkommen till Teamet!

Uppdaterad: 2016-06-08 06:49