Nycklar

Nycklar till klubblokalen

Styrdokument från styrelsen angående hantering av nycklar till klubblokalen

Bakgrund

Ett digitalt låssystem installerades den 3 september 2013 till klubblokalen av Kruthusen företagsfastigheter.

Syfte

Ändamålet med ett nytt låssystem är att alla TEAM Blekinges medlemmar som önskar ska få tillgång till föreningens klubblokal.

Kostnad

Medlemmen kvittrar ut en nyckel till en kostnad av 100 kronor. Om förlorad nyckel erläggs en avgift på 250 kr som nycklens innehavare betalar. Medlemmen kan då erhålla en ny nyckel.

Regler

Om styrelsen anser att medlemmen inte kan leva upp till förtroendet att handha en nyckel till klubblokalen kan styrelsen dra tillbaka och avregistrera medlemmens nyckel eller inte kvittera ut en nyckel till medlemmen.

Administration

Om du som medlem är intresserad av en nyckel till klubblokalen vänder du dig till kassör Catarina Olvedal.
Det är Kruthusen Företagsfastigheter som administrerar/registrerar nyckellistan. Förlorar vi en nyckel måste detta snarast rapporteras till Kruthusen så att nyckeln avregistreras.

Skrivet den 3 september 2013.

Uppdaterad: 15 OKT 2014 21:51 Skribent: Jörgen Abrahamsson