Hoppa till sidans innehåll

Höstresan 2016


Team Blekinges höstresa, den 4-8 november 2016: Går till Valtellina Wein Trail, i Sondrio, Italien.

 

Även höstens resa går till ett lite annorlunda lopp. Ett mindre lopp där underlaget bjuder på både grus, stigar, trappor, samtidigt som vi passerar genom flertalet vingårdar och även springer genom flera vinkällare!!

Vi kan dessutom se fram emot en helt fantastisk utsikt efter banan.

Som troligtvis framgår av bilderna har vi en del höjdskillnad att se fram emot, både för maratonlöparna (1800 m) och för de som väljer de kortare distanserna 21 km (900m) eller 12 km! Men det är vi ju vana vid efter både Brocken och Stone.

Vi har bokat 26 platser i det centralt i Sondrio belägna Hotell Vittoria. (www.vittoriahotel.com) Kostnad för tre nätter inklusive frukost och middag är 2150 kr enligt dagens kurs. Vi kommer att välja en ny restaurang varje kväll. Det kan eventuellt bli något mindre tillägg för matkostnad, eftersom vi inte har förhandlat med alla restaurangerna än. Lokal turistskatt för orten tillkommer.

 

För att anmäla dig till resan mailar du namn, sträcka och din ålder till Stefan This is a mailto link samt sätter in 500 kr till hotellet på Team Blekinges bg: 866-1159. Märk med namn och ”Walttelina Wein Trail”.

 

När du fått klartecken av Stefan att du är en av de 26 första kan du vara säker på din plats och börja planera in backträningspass! (Om du inte är bland de 26 första försöker vi boka fler rum, eventuellt på annat hotell, annars får du pengarna tillbaka).

Biljettförsäljningen till flyget öppnar april-maj. Vi skickar ut info så snart detta sker och då har du 10 dagar på dig att boka biljett och sedan meddela Stefan. Då betalar du även in startavgiften till Team Blekinges bg.

De tre distanserna har följande startavgifter; Marathon 300 kr, 21km 250 kr och 12 km 200 kr.

Resterande betalning för hotellet (1650 kr)betalar du senast 1 sep 2016                                                                                        

Vi kommer att ordna med gemensam transfer mellan flygplatsen och Sondrio.                                                 

 

Hoppas på en trevlig resa tillsammans!

Välkomna!!!

Stefan 0708-14 39 33

Uppdaterad: 30 MAJ 2016 13:29 Skribent: Niklas Boman

TB_bromölla

mardrömmen

kustmaran

jämjöhalvan

Postadress:
Team Blekinge LF
Tennvägen 11 A
37150 Karlskrona

Besöksadress:
Tennvägen 11 A
37150 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info