2009-2007

Årets Teamare 2009

Solveig Ohlsson

För att hon visat stort engagemang för klubben och organiserat och arrangerat Kustmar/Kristianopel runt och Jämjöhalvan. Hon har också bidragit stort till trivseln vid tisdagsträningarna och föreningskvällarna.

Årets Teamare 2008

Eva Nilsson

För det uppskattade arbete med Blekingelöparen och för att hon som duktig fotograf inspirerar teamets medlemmar och andra med sina fantastiska bilder från olika lopp och resor.

Årets Teamare 2007

Jan-Olof Nilsson

För att han med sitt ödmjuka och possitiva sätt, har lyckats med bedriften att få väldigt många att delta i såväl intervallträningar, distanslöpningar som träningsläger. Alltid har ett berömmande ord tillhands för alla som kämpar på träningarna. Har lyckats skapa ett träningsprogram som ger samhörighet och gett oss möjlighet till invidiuell löpteknikträning.