Utmärkelser 2011.

Anette Flinke

För hennes stora engagemang och de många timmar och kraft hon lägger ner för att driva klubben framåt. Trots en andra "joggingvåg" hade vår klubb inte synts så mycket och inte rönt sådan framgång om inte Anette hade lagt ned all denna energi

Meta Steinback Olsson

Chockade alla när hon sprang maran i Stockholm på 3,09. Följde sedan upp med att vinna Wachau marathon och DM 10000m innan hon blev bästa Team Blekinge tjej på Jämjöhalvan. Att hon är årets löpardrottning är ingen tvekan

Stefan Karlsson

Återvände till Teamet efter många års exil och gjorde det med den äran. Bästa resultatet kom i Malmö när han sprang halvmaran på 1,15,43 men det alla talar om är hans sista varv på DM 10000m där han la i sin patenterade Northug spurt och flög ifrån konurrenterna sista 200m och in på fina 34,39.

Sixten Winberg

Att beskriva denna mannen med ord är egentligen omöjligt för han är ett unikum. Tävlar inte så mycket längre men Mardrömmen ska springas oavsett om bilen går sönder och han får cykla 6mil enkel resa till Rödeby. Väl där sprang han de två tuffa varven innan han tog cykeln hem.

Johan Persson/Tärnhuvud

Imponerade stort under sitt första riktiga år som löpare. Bäst gick det på milen där han pressade sig ner till låga 36min både på Blodomloppet och Kalmarmilen. Han lyckades även ta sig under 1,20 på halvmaran när han på "lilla Vm" i Jämjö tog rygg på en musketör

Året multisportare

Pija Lavås

Som totalsegrare på Malkartrippeln visade hon vilken grym vinnarskalle hon har. Triathlondebuten lekte hon hem, på Kalmarmilen sprang hon årets snabbaste mil bland kvinnorna i Teamet och i avslutande kanalsimmet tog hon rygg på Kammerling och kom i mål som totalsegrare i trippeln.

Ove Höglund

Att springa i 6h är jobbigt! Att springa med krampkänning sista halvtimmen är ännu värre. Att springa 72,7km och snitta under 5min/km är en bragd. Belöningen blev ett nytt prydligt klubbrekord och titeln Ultrakungen.