Utmärkelser 2012.

Sofia Swartz.
För att med sitt engagemang under 2012 lyft både Kustmaran & Kristianopel Runt och Jämjöhalvan till nya höjder!

Ett kreativt arbete med sponsorer och sociala medier har hjälpt till att sprida ett mycket positivt budskap kring vår förening. Ett mycket väl utfört arbete i styrelsen säkerställer också en god framtid för föreningen.

Årets Kvinnliga löpare

Jannike Åkesson.

Fortsätter att utvecklas som löpare och har i år slagit personligt rekord på i princip allt hon ställt upp i.

3:24 på Stockholm marathon, 2:27 på Lidingöloppet och 1:32 på halvmaran är bra tider men det allra bästa kom på VM-milen då hon helt utan draghjälp sprang så pass snabbt som 41:23.

Årets Manliga löpare

Johan Tärnhuvud.

Är en väldigt mångsidig löpare som presterar på alla distanser.

Årets svit blev 2:54 på maran, 2:02 på Lidingöloppet, 1:17 på halvmaran och 35:15 på 10 000 meter.

Riktigt hög nivå rakt igenom av Hulken som ändå aldrig är nöjd.

Årets Veteran

Karin Jönsson.

Det är ofint att nämna en kvinnas ålder men vi gör det ändå för 72-åriga Karin är minst sagt snabb för sin ålder.

Detta år blev det 2:13 på halvmaran vilket placerar henne som tvåa i K70 i Sverige.

En bragd av denna teamets egna järnlady!

Årets Rookie

Per Nilsson.

Har verkligen visat att han är en långlöpare av rang under sitt första år i teamet.

På ett svinkallt Stockholm marathon blev han bästa teamare med sina 2:52 efter en stark andra halva.

Lidingöloppet var ännu bättre då han blev förste teamare under 2000-talet att springa under 2 timmar på tremilen!

Årets Multisportare

Johan Tärnhuvud.

Tjörn triathlon halv Iron Man 4:40:57

Började med triathlon i år och har haft en fantastisk utveckling. På SM i halv Iron Man-distans blev det en imponerande 15:e plats efter en brutal cykling där han snittade 38 km/h på de 10 milen för att sedan avsluta med en halvmara på 1:21.

Dessvärre var cykeldistansen en mil för lång så egentligen ska man dra bort 13-14 minuter på sluttiden.

Årets Prestation

Thomas Letterkrantz.

Många trodde nog att Thomas hade sina bästa tider bakom sig men så sprattlade han till med 2:45:42 i Bremen.

En tid som placerar honom som fyra i M45 och topp hundra totalt i Sverige! Inte illa av den gamle som även går in som sjätte bästa löpare i klubbens historia.