Utmärkelser 2013.

Catarina Olvedal

För hennes föredömliga skötsel av vår ekonomi samt att hon sprider glädje kring sig med sitt alltid goda humör. Har gett vår klubblokal en rejäl ansiktslyftning det senaste året.

Jannike Åkesson

Hittade formen under årets sista två månader när hon började med 41,25 i Silpinge (3 nov), slå banrekordet på testloppsbanan (5nov), pers på Jämjöhalvan (9nov) för att sedan avsluta året med ytterligare en tid under 42min/milen i Olofström.

Andreas Hoberg

Började året med en "misslyckad" halvmara i Tyskland på 1,15,25 (två min snabbare än näst snabbaste teamare 2013). Hade sedan problem med sjukdom men i slutet av september kom fullträffen med det nya klubbrekordet på 10000m som numera lyder 32:54!

Andreas Hoberg

Har haft ett tufft första år med sjukdomsproblem men ändå har han hunnit visa sin klass. Klubbrekord på 10000m med 32:54 och snabbast på halvmaran bland herrarna trots ett riktigt skitlopp (bokstavligt talat).

Stefan Ulmeståhl

Född 52 håller fortfarande väldigt hög klass. Med 3,08 från Sthlm marathon placerar han sig som tvåa i M60 på den svenska årsstatistiken. Bästa prestationen för året kanske ändå var från Brocken marathon där han kom in strax över 3,30 på den grymt kuperade banan.

Årets multisportare

Johan Tärnhuvud

Klubbrekord på 1/2 ironman och med i toppstriden i Vansbro. Vätternrundan på 8.16 trots förkylning. Topp 1000 på vasaloppet trots katastrofvallning, stavbrott, vurpa mm.

Gert Gustavsson

Satsningen på ultralopp börjar ge utdelning. Hans dryga 16mil på 24h loppet i Växjö är onekligen en prestation. Med det resultatet placerar han sig som fyra i M50 detta året där han hör till de äldsta då oraklet fyller 55 nästa år.