Utmärkelser 2015.

Framröstade av våra medlemmar under Januari och Februari 2016.

Kandidater utsedda av jury, bestående av Pelle Gunnarsson, Ulrica Skagert och J-O Nilsson.

Kandidater årets teamare, utsedda av 2015-års styrelse.

Elina Wahlberg

För hennes genuina engagemang för klubben i alla dess former: En uppskattad och duktig tränare och en klok och engagerad styrelseledamot. Har stor del i att våra arrangemang utvecklats och drivits framåt. Elina har även sett till så att vi har haft mycket trevligt på fester, kringaktiviteter och tillställningar. Hon har även levererat på tävlingsbanan i Teamets färger, bland annat med nytt PB på marathon och med en fin debut i Kalmar Ironman.

Pauline Jeppsson

Teamets mest kompletta löpare som kan leverera på både korta och långa distanser. Klubbmästare på 1500 m, 2:a DM kvartsmara på 45:27 och 1:a DM 10 000 meter på 42:09.

Jonas Porshult

Växjö marathon avverkades på fina 2.53 och Heleneholms halvmara på 1.19. Båda resultaten är personliga rekord.

Stefan Ulmeståhl

3.16 på Stockholm marathon som 63-åring och en femteplats totalt i erkänt tuffa Ston Wall marathon är några resultat som denne stålman levererat under året

Amanda Danielsson

Gjorde låga 42 minuter på milen och 1.41 på halvmaran under året.

Årets triatlet

Johan Tärnhuvud

Klubbrekord på halvironmandistans (4.11) kryddat med att ha besegrat Blekinges stjärna Christian Malmström ett par gånger är mycket imponerande!

Marie Svensson

Ett föredöme som under rådande omständigheter presterat resultat som 1.38 på halvmaran i Kristianopel och 43.43 på 10 km i Jämjö