Utmärkelser 2016.

Framröstade av våra medlemmar under Februari 2017.

Kandidater årets prestationer utsedda av jury bestående av: Pelle Gunnarsson, Ulrica Skagert och J-O Nilsson.

Kandidater årets teamare utsedda av 2016-års styrelse.

Jörgen Abrahamsson

Han syns inte så mycket utifrån i klubben. Men är den som gör att all teknik från insidan fungerar! Anmälningar till våra tävlingar, websatjer, mailkonto, m.m. Har även under året drivit och genomfört uppgraderingen av våran hemsida.

Jannike Åkesson

Behöver vi säga mer. Jannike har årsbästa på 10 km, halvmaran och maran. Dessutom är hon klubbmästare i terränglöpning i år igen.

Johan Estvik

Etta på årsbästalistan på såväl 10 km som halvmaran.

Pelle Gunnarsson

Med sin outsinliga löparglädje och tävlingsentusiasm är Pelle en förebild i Teamet. Under året har han dessutom visat att det finns krut kvar med två 10-km lopp under 40 min.

Mohamad Al Sayed

Klämde till med fina 22,44 på testloppet och ligger alltid i täten på träningarna.

Årets kvinnliga triatlet

Elina Whalberg

Representerar klubben och Sverige på Halv Ironman-VM i Chattanooga efter att ha flugit fram i Jönköping och mosat klubbrekordet.

Årets manliga triatlet

Johan Tärnhuvud Estvik

Kvalade i Jönköping till VM på Halv Ironman i Chattanooga med en meriterande andraplats i den tuffa H30 klassen. Tackade dock nej till deltagande. En fotnot är att han dammade av halvmaran på 1.18 efter 2 km sim och 90 km cykel. Ytterligare fina resultat under året finns också.

Peter Lendrop

Trots obefintlig mängdträning avverkade denne evighetsmaskin nästan 18 mil på 24-timmars i Växjö och slog därmed med råge fjolårsresultatet. Imponerande.