Utmärkelser 2017.

Kandidater årets prestationer utsedda av jury bestående av: Pelle Gunnarsson, Ulrica Skagert och J-O Nilsson.

Sedan framröstade av våra medlemmar under Januari och Februari 2018.

Kandidater årets teamare förseslagna till 2017-års styrelse och sedan vald av samma styrelse.

Thomas Fortell

För sitt stora engagemang och ett mycket väl genomfört arbete vid klubbens egna tävlingar. Dessutom är Thomas  en stor eldsjäl och fantastiskt tillgång för klubben.

Pauline Jeppsson

Har gjort finfina tider på 10 km, halvmaran och på testloppet. Klubbmästare på 1500. Årsbästa på maran (3,23) efter en beundransvärd träningsinsats.

Roger Kjellson

Med 3,09 på maran i Bromölla och ett bra Krösnabanan Ultra visade Roger att formen fanns. Den riktiga bekräftelsen kom på Personliga rekordens kväll i Växjö. Denne ultralöpare av rang sprang nästan 19 mil på 24 h.

Aaron Dorn

En mycket meriterande insats i Väckelsångsloppet på 1,07, en testloppstid på 21,15 samt har tvingat Johan Estvik till stordåd för att återigen få bli klubbmästare i terräng.

Uppdaterad: 14 FEB 2018 22:08 Skribent: Niklas Boman