Utmärkelser 2018.

Kandidater årets prestationer utsedda av jury bestående av: Pelle Gunnarsson, Ulrica Skagert och J-O Nilsson.

Sedan framröstade av våra medlemmar under Februari 2019.

Kandidater årets teamare förseslagna till 2018-års styrelse och sedan vald av samma styrelse.

Festkommittén: Jan-Olof Nilsson, Johanna Sontén, Tomas Flack, Eva Johnsson

För fartfyllda fester med show, sång och glans. Med många glada gäster och uppsluppen dans. Mat och dukning med perfektion. Kubb med regel som är lokal. Tipsrundor som en historielektion. En löpar- och festupplevelse som närmast total.

Anna Persson

Gjorde en grym insats på Kyrkstafettens första sträcka. Har levererat utmärkta 1,33 på halvmaran och avslutade året genom ett formidabelt Sylvesterlopp där hon slog flera av klubbens starkaste kvinnliga löpare.

Roger Kjellson

Personliga rekordens kväll i Växjö innebar succé. Denne ultralöpare av rang sprang 20,6 mil på 24 h! Roger har också sprungit ett 100 miles lopp på 16 h 26 min samt ett 6 h lopp i Trelleborg där han lyckades springa nästan 75 km och därmed vann i överlägsen stil.

Kristoffer Malmörn

37.30 på 10 km i Jämjö är starkt. Har även radat upp andra fina placeringar under året.

Uppdaterad: 14 FEB 2018 22:08 Skribent: Niklas Boman