Hoppa till sidans innehåll

60+

Satsning på träning och social aktivitet för dig som är 60+


Välkomna till Team Blekinges satsning för dig som är 60+. Träffarna innehåller löpning/promenad, föreläsningar, fika och goda samtal.

Vår kropp är gjord för att vara i rörelse. Vi motionerar inte för att bli yngre, utan för att bli äldre och hålla oss friska så länge som möjligt. Tillsammans med RF-SISU Blekinge har vi startat en satsning för dig som är 60+.

Vi i Team Blekinge är en av många föreningar i Blekinge som gör en särskild satsning på aktiviteter för äldre. Det kommer att bli många spännande aktiviteter som fysiska träningspass där vi joggar eller promenerar. Programmet innehåller även föreläsningar om vikten av att träna fysiskt, träna balans och styrketräning, bra matvanor etc. Givetvis bjuder vi på fika vid träffarna och har trevliga pratstunder tillsammans. 

Aktuella aktiviteter

Promenad i grupp

Torsdagar 10.00 från Team Blekinges klubblokal på Tennvägen 11A
Vi träffas och promenerar tillsammans i Bastasjöskogen. Efteråt bjuder vi på fika inne i klubblokalen. Om du hellre vill jogga så kan du göra det på samma tid och sedan fika tillsammans med promenadgänget.

Ledare: Lena Schubert och Bengt-Åke "Ljungan" Ljungkvist

Övriga aktiviteter

I mars kommer övriga aktiviteter att komma igång efter Corona. Vi återkommer med mer info!

Kostnad

Du som är med i satsningen för 60+ betalar 500 kronor för ett helt års aktiviteter. Då blir du medlem i Team Blekinge, och får också ta del av samtliga medlemsförmåner som föreningen erbjuder.

Läs mer om att Bli medlem

Du är alltid välkommen att prova på ett par gånger först innan du löser medlemskap.

Kontakt

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Elsa Håkansson, ledare: This is a mailto link eller telefon 0703-477806.

Varmt välkomna!

Uppdaterad: 04 FEB 2022 14:06 Skribent: Elsa Håkansson
E-post: Adressen Gömd

TB_bromölla

mardrömmen

kustmaran

jämjöhalvan

Postadress:
Team Blekinge LF
Tennvägen 11 A
37150 Karlskrona

Besöksadress:
Tennvägen 11 A
37150 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info