Hoppa till sidans innehåll

Långpass 4 april 2020

Långpass Klubblokalen 4 April 2020

29 MAR 2020 11:38
Lördagen den 4 april bjuder Johan O och Krisanti in till Team Blekinges långpass som denna gång är anpassat utifrån rådande läge och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Så passa på att möta våren i skog och mark längs härliga Blekingeleden..
  • Skapad: 29 MAR 2020 11:38

Välkommen till ett vårligt långpass som startar 0830 med samling utanför klubblokalen strax innan start. Där går vi igenom rundorna och delar upp oss i olika grupper utifrån fart och distans. Det finns tre olika distanser på ca 13, 21 och 30 km. Kartor finns som man kan få med sig.

Rundan börjar gemensamt följa Blekingeleden mot Mörtsjöåsen. 13km-rundan viker av från de övriga  efter ca 4 km, för att sedan dra sig mot Inglatorp. Strax efter Mörtsjöåsen delar sig de båda längre distanserna där 30 km tar en runda mot Rödeby elljusspår för att sedan sammanstråla med 21km-rundan tillbaka mot klubblokalen. Det går självklart att korta ner eller förlänga ytterligare för den som så önskar.

Underlaget är stigar, grusvägar och asfalt.

Viktigt: Tänk på att komma ombytt till passet och planera för att duscha hemma. Ta med eget påfyllt vätskebälte då det inte kommer att finnas några vätskestationer längs banan. Ta gärna med någon energi för att få i dig något direkt efter passet då ingen fika kommer att serveras. Passet är denna gång gratis. Det är inget krav på föranmälan men detta kan underlätta för den som vill få en hint i förväg om möjligt sällskap efter fart och distans.

Välkomna hälsar

Krisanti o Johan O

Anmälan

Se anmälda

 

Skribent: Eva Johnsson
E-post: Adressen Gömd

TB_bromölla

mardrömmen

kustmaran

jämjöhalvan

Postadress:
Team Blekinge LF
Tennvägen 11 A
37150 Karlskrona

Besöksadress:
Tennvägen 11 A
37150 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info