Hoppa till sidans innehåll

Mardrömmen 17 september

31 AUG 2017 22:01
Efter gårdagens samråd med Länsstyrelsen har vi efter några justeringar en godkänd bana för att kunna arrangera Mardrömmen söndagen den 17 september. Anmälan öppnar 1 september! Vi söker även funktionärer.
  • Skapad: 31 AUG 2017 22:01

Vi hade igår ett samråd med representant från Länsstyrelsen längs med den bansträckning vi önskat arrangera utifrån. Då delar av banan går genom naturkänsligt område gick vi tillsammans igenom hur vi där kan dra sträckningen på bästa sätt. Vi har nu ett godkänt förslag som vi dessutom ser är minst lika utmanande för deltagarna som tidigare. Banan är till ca 25 % reviderad jämfört med förra året. Den största nyheten är sträckningen genom skogen direkt efter start, där ni också får möjlighet att stifta nära bekantskap med ett nytt, inbjudande träsk och ett par naturliga hinder. Denna del kompenserar väl för de båda åpassager som vi har fått ta bort pga den hotade flodpärlmusslan. Det populära träsket nedanför Rödebyskolan finns glädjande nog kvar i bansträckningen, om än med en något kortare sträckning.

Det är nu drygt två veckor tills vi arrangerar loppet och vi arbetar på flera fronter för att presentera en så bra upplevelse som möjligt. Nu på fredag 1 september kl 11.00 släpper vi de 250 startplatserna som vi erbjuder denna gång. Förra året sålde de slut på ca en timme – det ska bli spännande att se hur ett nytt datum, en ny årstid och en ny spännande bana påverkar anmälningstrycket.

Vi behöver åtminstone 30 funktionärer för att på ett bra sätt kunna arrangera loppet. Det finns arbetsuppgifter både innan, under och efter loppet. Det är ett stort spann på arbetsuppgifter - iordningställande och uppmärkning av bana, efteranmälan/nummerlappar, parkering, tidtagning, vägvisning, träskvakt, fotograf, fikafixare, grillare med mera. Vi hoppas att du eller någon du känner kan vara med och hjälpa till. Anmäl intresse här:

Funktionärsanmälan Mardrömmen

Stort tack på förhand!

/Thomas Fortell och Sofia Swartz

Skribent: Sofia Swartz
E-post: Adressen Gömd

TB_bromölla

mardrömmen

kustmaran

jämjöhalvan

Postadress:
Team Blekinge LF
Tennvägen 11 A
37150 Karlskrona

Besöksadress:
Tennvägen 11 A
37150 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info