Hoppa till sidans innehåll

Sugen på Marathon?

12 FEB 2019 20:48
Under första halvan av 2019 gör vi en riktad satsning för att nå framförallt er som vill debutera på maran, men även ni som redan testat men kanske vill höja er ett snäpp.
  • Skapad: 12 FEB 2019 20:48

I Team Blekinge finns massor med erfarenhet på hur man gör.

Under första halvan av 2019 gör vi en riktad satsning för att nå framförallt er som vill debutera på maran, men även ni som redan testat men kanske vill höja er ett snäpp. Beroende på gensvar så kommer vi denna gång att erbjuda förslag på upplägg samt kontinuerlig stöttning från delar av tränargruppen inriktat på Stockholm Marathon som är ett perfekt ställe att göra sin debut på. Välorganiserat, mycket publik, en av världens högst rankade maror i en vacker huvudstad osv. Dessutom planerar Team Blekinge att traditionsenligt arrangera en resa dit, där vi reser och bor gemensamt, du får ta del av uppladdningen, uppsnacket på resan med sista minuten-tipsen, firandet av prestationen och inte minst eftersnacket på hemresan – måste upplevas!

Vi kommer under helgen enligt tradition bo på Best Western Kom Hotel på Döbelnsgatan 17. Härifrån är det promenadavstånd till Stadion på tävlingsdagen samtidigt som det centrala läget erbjuder närhet till stadens många krogar och vattenhål. Kostnaden för boende i dubbelrum är 2050kr.

Vi hämtar våra nummerlappar på Stadion fredag kväll för att därefter checka in, kanske en liten löprunda för att sträcka på tävlingsbenen och en traditionell ”tävlingspizza” på kvällen. På lördagen tar vi oss gemensamt till starten på Lidingövägen där vi samlas under ”korkeken” på Östermalms IP och förbereder oss. Efter loppet samlas vi på hotellet för skryta om dagens bedrifter innan vi går ut för en gemensam Team-middag i närområdet. Traditionsenligt brukar det bli några stopp på vägen för att återställa vätskebalansen…

Vi kommer att under förberedelsernas gång att arrangera ett antal specialpass (där givetvis även alla andra medlemmar är välkomna) som ligger i planen inför loppet.

Är ni intresserad av att åka tillsammans med oss till Stockholm så kommer vi att hyra minibuss(ar) när vi vet hur många vi blir. Har ni ordnat transport och boende på annat håll så är ni självklart välkomna att hänga på i Stockholm.

Låter detta intressant?

För anmälan till boende och resa:
Kontakta Peter Lendrop samt besök Facebook-gruppen Team Blekinge till Stockholm Marathon (https://www.facebook.com/groups/362960951208480/about/)

För att anmäla intresse till träningsgruppen ”Team Blekinge Marathon”:
Kontakta J-O Nilsson eller Peter Lendrop med din ambitionsnivå (träningstimmar i genomsnitt per vecka och målsättning).

Skribent: Thomas Fortell
E-post: Adressen Gömd

TB_bromölla

mardrömmen

kustmaran

jämjöhalvan

Postadress:
Team Blekinge LF
Tennvägen 11 A
37150 Karlskrona

Besöksadress:
Tennvägen 11 A
37150 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info