Hoppa till sidans innehåll

Team Blekinge till Lidingöloppet

28 AUG 2018 12:43
Information till de teamare som ska springa Lidingöloppet.
  • Skapad: 28 AUG 2018 12:43

I vår strävan att göra saker tillsamman i Team Blekinge kommer vi att samordna deltagandet i årets Lidingölopp. Vi har med kort tidsförhållande inte möjlighet att erbjuda hotell och bussresa… men!

Har ni som ska delta inte redan löst ert boende föreslår vi att ni bokar in er på First Hotell Fridhemsplan där många av oss kommer att bo. Härifrån är det lätt att ta sig till Ropsten på tävlingsdagen samtidigt som det centrala läget erbjuder närhet till stadens många krogar och vattenhål.

Vi hämtar våra nummerlappar på Lidingövallen fredag kväll för att därefter checka in, kanske en liten löprunda för att sträcka på tävlingsbenen och en traditionell ”tävlingspizza” på kvällen.

På lördagen tar vi oss gemensamt till Starten på Lidingö där vi ser till att både L15 och L30 kommer fram i tid. Efter loppet samlas vi på hotellet för skryta om dagens bedrifter innan vi går ut för en gemensam Team-middag i närområdet.

Är ni intresserad av att åka tillsammans med oss till Stockholm så kommer vi att hyra minibuss(ar) när vi vet hur många vi blir. Har ni ordnat transport och boende på annat håll så är ni självklart välkomna att hänga på i Stockholm.

Fortlöpande information läggs ut i vår Facebook-grupp ”Team Blekinge till Lidingöloppet” där ni även anmäler intresset för transport. Har ni frågor så kontakta Peter Lendrop. (https://www.facebook.com/groups/858333281025704/ )

Väl mött på en härlig löparhelg i Stockholm!

Skribent: Thomas Fortell
E-post: Adressen Gömd

TB_bromölla

mardrömmen

kustmaran

jämjöhalvan

Postadress:
Team Blekinge LF
Tennvägen 11 A
37150 Karlskrona

Besöksadress:
Tennvägen 11 A
37150 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info