Hoppa till sidans innehåll

Långpass Saltö Sand 22 januari

12 JAN 2022 22:00
Nu bjuder vi in till Team Blekinges januarilångpass. Då har du möjlighet att uppleva lite "sommarkänsla" med en skärgårdsrunda runt stans öar och strandhäng på Saltö efteråt. Så ta med brassestolen, gofika och RIKTIGT VARMA kläder så ses vi där.
  • Skapad: 12 JAN 2022 22:00

Vi träffas vid hopptornet på Saltö Sand lördagen den 22 januari strax innan kl 0830 för genomgång av rundan och ihopklungning av löpargrupper. 

Det kommer att finnas en uppmätt basrunda på ca 20 km med levande vägvisare i ca 6 min fart. Sen finns möjlighet att korta av eller förlänga efter egna önskemål.

På grund av den ökande smittspridningen förlägger vi hela passet utomhus och var och en tar med det man vill förtära både under och efter löpningen.

Efteråt finns möjlighet att skölja av sig med ett vinterbad i havet för den som uppskattar denna aktivitet. För de som hoppar doppet gäller snabbt byte till torra varma kläder. Dessutom håller vi glöd i grillen så ta gärna med något ätbart att lägga på den. Medtag gärna en brassestol eller liknande med något varmt att sitta på.

Vi ser fram emot en trevlig dag på stranden i värmande gemenskap.

Välkommen!

//Eva, Tomas och Pernille 

Anmälan

Se anmälda

Skribent: Eva Johnsson
E-post: Adressen Gömd

TB_bromölla

mardrömmen

kustmaran

jämjöhalvan

Postadress:
Team Blekinge LF
Tennvägen 11 A
37150 Karlskrona

Besöksadress:
Tennvägen 11 A
37150 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info