Hoppa till sidans innehåll

Team Blekinge startar ny kom-igång-grupp

13 MAR 2022 21:28
Team Blekinge startar nu en träningsgrupp som hjälper dig att komma i gång med löpningen. Här kan både nybörjare och du som efter en längre tids uppehåll vill börja träna löpning igen delta.
  • Uppdaterad: 13 MAR 2022 21:28

Vi vill få fler att upptäcka glädjen och gemenskapen som löpningen ger när du tränar med Team Blekinge! Därför startar vi nu en träningsgrupp som hjälper dig att komma i gång med löpningen. Här kan både nybörjare och du som efter en längre tids uppehåll vill börja träna löpning igen delta.

Träningspassen är varierande och vi lägger in styrke-, balans-, spänst- och smidighetsövningar mellan löpningarna. Även en introduktion till traillöpning är inplanerad.

Om Kom-igång-gruppen

Kom-i-gång gruppen är planerad till 10 träningstillfällen och avslutas med en fri start i Blodomloppet 7 juni. Därefter kan du välja att träna på klubbens ordinarie träningspass (tre olika grupper) som är på tisdagar kl 18.00

Tid och plats

Kom-i-gång gruppen tränar på onsdagar 18.00 och första passet är den 6 april. Vi samlas vid Team Blekinges klubblokal på Tennvägen 11A. Här kan du lämna ombyte och duscha efter träningspasset.

Kostnad

Du deltar genom att betala medlemskap i Team Blekinge (500 kronor för ett helt år). Som medlem får du förutom ledarledda pass även tillgång till fler andra medlemsförmåner.

Kontakt

För mer information är du välkommen att kontakta Lena Magnusson, 0709-499234

Du kan också läsa mer om Team Blekinge på vår hemsida www.teamblekinge.nu, samt på Facebook och instagram.

Hjälp gärna till att sprida infon om kom-igång-gruppen! Här finns en affisch som du kan skriva ut:

Afffisch Kom igång med löpning med Team Blekinge

Skribent: Sofia Swartz
E-post: Adressen Gömd

TB_bromölla

mardrömmen

kustmaran

jämjöhalvan

Postadress:
Team Blekinge LF
Tennvägen 11 A
37150 Karlskrona

Besöksadress:
Tennvägen 11 A
37150 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info