Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till ett nytt löparår med Team Blekinge

11 JAN 2021 11:40
Vi arbetar för att så snart som möjligt kunna komma igång med all vår verksamhet igen, och hoppas att ni medlemmar väljer att stanna kvar och stötta föreningen i dessa svåra tider. Läs mer om hur du betalar medlemsavgiften för 2021.
  • Skapad: 11 JAN 2021 11:40

2020 blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Team Blekinge följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och har därför behövt ställa in höstens träningar och långpass. Vi har inte kunnat genomföra alla våra tävlingar eller erbjuda medlemmarna fika efter träningarna, träningsläger, föreningskvällar eller jul/sommarfest.

Vi har försökt att erbjuda medlemmarna alternativ i form av virtuella träningspass, och uppmuntrande ord. Kustmaran genomfördes som ett virtuellt lopp och vi hade ett läger ”home edition”. Julfesten blev en digital julfika och årsmötet i februari kommer även det ske digitalt.

Styrelsen arbetar för att vi så fort det går ska kunna komma igång med all vår verksamhet igen och vi hoppas ni medlemmar väljer att stanna kvar och stötta föreningen i dessa svåra tider. Utan våra medlemmar är vi ingenting och vi är beroende av medlemsavgifterna för att kunna driva föreningen och betala våra fasta kostnader som tex. lokalhyra.

Under 2021 planerar vi att genomföra verksamheten som vanligt så fort det går. Träningslägret skjuts till hösten och träningar, långpass och föreningskvällar kommer igång så fort rekommendationerna medger det. Vi arbetar för att snart igen kunna erbjuda lopp, resor, stafetter, tävlingar, fester, fika och en massa löparglädje.

Medlemsavgift 2021

Avgiften för 2021 är 500 kr per person, barn upp till 18 år samt våra hedersmedlemmar är medlemmar gratis.

Medlemsavgiften betalas i första hand via Idrott Online, men uppstår problem går det även bra via swish eller Bankgiro.

  • För att betala via Idrott Online, logga in via hänglåset längst upp till höger på vår hemsida, www.teamblekinge.nu, och betala direkt via varukorgen.
  • För att betala via swish, använd nr 123 240 37 49, märk med ”Medlem 2021” och ditt namn.
  • För att betala via BG, använd nr 866-1159, märk med ”Medlem 2021” och ditt namn.

Vi kommunicerar med våra medlemmar via den mailadress som står i medlemsregistret, så har du inte fått något mail om 2021 års medlemsavgift, så behöver du skicka in en ny mailadress till oss. Meddela detta till This is a mailto link

Vill du inte vara medlem 2021, meddela detta till This is a mailto link

/Styrelsen, Team Blekinge

Skribent: Sofia Swartz
E-post: Adressen Gömd

TB_bromölla

mardrömmen

kustmaran

jämjöhalvan

Postadress:
Team Blekinge LF
Tennvägen 11 A
37150 Karlskrona

Besöksadress:
Tennvägen 11 A
37150 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info