Hoppa till sidans innehåll

Välkomna till Team Blekinges satsning för 60+

23 AUG 2021 12:51
Under hösten startar vi med stöd av RF-SISU Blekinge en satsning för dig som är 60+. Träffarna innehåller löpning/promenad, föreläsningar, fika och goda samtal. Välkomna till upptaktsträff den 9 september, med gäst Miro Zalar.
  • Uppdaterad: 23 AUG 2021 12:51

Vår kropp är gjord för att vara i rörelse. Vi motionerar inte för att bli yngre, utan för att bli äldre och hålla oss friska så länge som möjligt. Tillsammans med RF-SISU Blekinge startar vi ett projekt i höst som riktar sig till dig som är 60+, kallad ”Idrott för äldre”.

”Idrott för äldre” är en nationell satsning som startade under 2020 i sex pilotdisktrikt där Blekinge, varav Blekinge är ett. Satsningen drivs lokalt av RF-SISU Blekinge och syftar till att stötta Blekinges idrottsföreningar till att skapa ny, alternativt utveckla befintlig verksamhet, för 60+.

Vi i Team Blekinge är en av många föreningar som gör en särskild satsning på aktiviteter för äldre. Det kommer att bli många spännande aktiviteter som fysiska träningspass där vi joggar eller promenerar. Programmet innehåller även föreläsningar om vikten av att träna fysiskt, träna balans och styrketräning, bra matvanor etc. Givetvis bjuder vi på fika vid träffarna och har trevliga pratstudner tillsammans. 

Kontakt

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Elsa Håkansson, ledare: This is a mailto link eller telefon 0703-477806.

Varmt välkomna!Team Blekinge LF - IdrottOnline Klubb

Nu heter vi RF-SISU Blekinge - Blekinge

Skribent: Sofia Swartz
E-post: Adressen Gömd

TB_bromölla

mardrömmen

kustmaran

jämjöhalvan

Postadress:
Team Blekinge LF
Tennvägen 11 A
37150 Karlskrona

Besöksadress:
Tennvägen 11 A
37150 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info