Hoppa till sidans innehåll

Vårnyheter för 60+

23 MAR 2022 14:41
Team Blekinge fortsätter den populära seniorsatsningen, och kan under våren presentera flera spännande nyheter för dig som är 60+ - bland annat ett nytt samarbete med Friskis & Svettis!
  • Uppdaterad: 23 MAR 2022 14:41

Team Blekinge och Friskis & Svettis startar ett samarbetsprojekt

Vi börjar med ett gemensamt uppstartsmöte 31/3 15.00 på Friskis & Svettis Karlskrona. Föreningarna berättar mer om samarbetet och presenterar våra respektive föreningar. Sedan bjuder vi på en föreläsning med fysioterapeut Andreas Kraft: "Hel och frisk livet ut - träna hållbart med kondition och styrka".

I projektet ingår att Team Blekinges 60+ kommer att få tillgång till utomhus styrketräning på tisdagar 9.30 med Camilla på Friskis & Svettis, 10 gånger med början 5/4. Motsvarande kommer några av Friskis medlemmar 60+ att träna med oss på torsdagsträningen 10.00 med början den 7/4. 

Målet för båda föreningarna är att så många som möjligt väljer att gå/lunka/springa Blodomloppet den 7 juni.

Stavgångsträning 6 april

Onsdagen den 6 april kl 16.00 vid klubblokalen anordnar vi stavgångsträning med Louise Bergenrup för våra 60+. Hon kommer att visa teknik och ge tips och råd kring stavgång. Antalet deltagare är begränsat till max 15 st så först till kvarn… Anmälan till Elsa Håkansson via kontaktuppgifter nedan.

Kontakt

För mer information är du välkommen att kontakta Elsa Håkansson, This is a mailto link eller 0703-477806.

Om Team Blekinges seniorsatsning

Är du 60+ och vill vara med i Team Blekinges seniorsatsning? Allt som behövs är ett medlemskap i Team Blekinge. Det kostar 500 kronor för ett helt år. Då ingår ledarledda träningar, fika, en massa social gemenskap, försäkring och flera andra medlemsförmåner. Du är alltid välkommen att prova på innan du löser medlemskap.

Läs mer om seniorsatsningen

Läs mer om att bli medlem i Team Blekinge

Skribent: Elsa Håkansson
E-post: Adressen Gömd

TB_bromölla

mardrömmen

kustmaran

jämjöhalvan

Postadress:
Team Blekinge LF
Tennvägen 11 A
37150 Karlskrona

Besöksadress:
Tennvägen 11 A
37150 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info