Utmärkelser 2019

Årets prestationer utsedda av jury bestående av: Pelle Gunnarsson, Ulrica Skagert och J-O Nilsson.

Kandidater årets teamare föreslagna till 2019-års styrelse och sedan vald av samma styrelse.

Stig Svensson

För långvarigt arbete i föreningen, lite i det dolda men alltid för medlemmarnas bästa. Han är en god vän som alltid finns där och peppar i motgång och berömmer när det går bra. Oavsett om det är intervaller eller långpass kan lyfta vem som helst att prestera lite bättre. En person som ställer upp i vått och torrt.

Jannike Ottosson

Jannike gör sin hittills bästa säsong och har presterat klubbens årsbästa på 10km, såväl som halv och helmaran. Hon är regerande klubbmästare på 1500m, 3000m och terräng. Desutom ett fantastiskt bra resultat på Lidingöloppet.

Andreas Talberg Pedersen

Årsbästa på 10km och mycket goda resultat i bl.a. Karlskrona Hill Trail och Blekinge River Trail. Topp tio i brutala Kullamannen i mycket tufft motstånd är respektingivande. Andreas behärskar de flesta distanser och underlag.

Anna Niemann

Anna har under den korta tid hon varit medlem levererat goda resultat på testloppet, KM 1500m och på halvmaran i Jämjö.

Uppdaterad: 18 FEB 2020 08:05 Skribent: Niklas Boman